Mesec marec je bil za nas kar pester. Zaključili smo z montažo objekta Lasertehnik v Mariboru, končali objekt Eurospin v Brežicah, končali 1. fazo montaže v Poreču, začeli z montažo objekta KAAAP v Novem mestu in objekta SPAR Logatec. Veliko objektov je že pod streho, veliko jih še bo.

 

Poleg vseh montaž, ki smo jih opravili, je bilo tudi v proizvodnji polno dela. Kar pa je najbolj zaznamovalo mesec marec, je vsekakor virus COVID-19, ki nas je sredi meseca vse prisili, da upočasnimo svoj tempo in se prilagodimo razmeram, ki vladajo. To pomeni, da je tudi naše podjetje prilagodilo svoje poslovanje. Vsi zaposleni se trudimo in delamo po svojih najboljših močeh ter pri tem upoštevamo preventivne ukrepe za preprečevanje okužbe. Kljub vsem dejavnikom, ki nas trenutno omejujejo, delamo kvalitetno, delamo hitro, objekte predajamo v dogovorjenem roku. Tudi v prihodnje pričakujemo in si želimo, da ne bo potrebno prestavljati pogodbenih rokov in da bomo še naprej gradili objekte po predvidenih načrtih. 

 

Kaj bo sledilo, nihče od nas ne ve. Kar si želimo je, da še naprej dobro delamo in najpomembnejše, da ostanemo vsi zdravi!

 

Velika vas pri Krškem 62,

8273 Leskovec pri Krškem

 

Pokličite nas na:

+386 (0) 8 20 10 375

 

Delovni čas:

PON - PET: 07.00 - 15.00

 

Email:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ime in priimek
Vpišite svoje ime in priimek.

Email
Prosimo da vpišete veljaven email naslov.

Telefon
Invalid Input

Zadeva
Prosimo, da vpišete zadevo sporočila.

Vaše sporočilo
Vpišite vsoje sporočilo.

Invalid Input

Copyright © 2020 Mobeco